Köp Dapoxetine? Läs all information i vår guide & amp; se var du kan beställa Priligy i Europa utan recept.

Att beställa Dapoxetine utan recept är inte längre svårt, få svar på alla dina frågor och beställa från pålitliga webbshopar i Europa.

Inget recept behövs i Europa

100% återbetalningsgaranti

Diskret förpackning & frakt

Gratis frakt från € 200

Köp Dapoxetine utan recept

Att köpa Dapoxetine utan recept är inte längre ett problem, det är bara viktigt att du väljer en leverantör som du kan lita på. För att göra det enkelt för dig har vi kartlagt erbjudandet från tre olika partners.

    • Titta till höger på skärmen för att se de mest valda produkterna direkt, på din telefon måste du bara bläddra igenom eller klicka på knappen för att se intervallet.

Vi säljer inte mediciner eller Dapoxetine själv eftersom det inte är lagligt i Sverige. Lyckligtvis finns det gott om möjligheter att köpa bra Dapoxetin lagligt och säkert inom Europa.

Se billiga Dapoxetine från säkra leverantörer i Europa

Generiskt märke med 10 – 50 mg piller

Generiskt märke med 10 – 2,5 mg piller

Förpacka med 10 mjuka flikar på 50 mg

Förpackning med 10 – 100 mg piller

7 påsar med 100 mg oral gel

Generiskt märke med 10 piller på 120 mg

Förpacka med 10 mjuka flikar på 20 mg

Förpacka med 4 – 20 mg tabletter

Vanliga frågor om Dapoxetine

Vad är Dapoxetine?

Dapoxetin eller Priligy är ett MHRA-godkänt läkemedel för behandling av för tidig utlösning och ingår i en grupp läkemedel som kallas selektiva serotoninåterupptagshämmare (SSRI).

 

Hur fungerar dapoxetin?

Dapoxetin kan förlänga sexlängden hos en man med 2-3x, men hur fungerar det exakt? Priligy ökar aktiviteten hos serotonin i ditt nervsystem. Serotonin är en neurotransmitter som ansvarar för att vidarebefordra meddelanden mellan nervcellerna. Förutom många andra funktioner är det ansvaret för att skicka nervmeddelanden som leder till utlösning.

 

Kan du dricka alkohol om du använder dapoxetin?

Du bör undvika alkohol när du använder dapoxetin. Effekterna av alkohol, såsom känsla av yr, sömnighet och långsam reaktion, kan förvärras när det tas med dapoxetin. Dessutom kan man dricka alkohol när man tar Priligy, öka risken för skador på grund av svimning eller andra biverkningar.

Hur ska du ta Priligy?

Priligy levereras i 30 mg eller 60 mg doser. 30 mg är den vanligaste dosen och rekommenderas när du använder Priligy för första gången. De flesta män tror att 30 mg är tillräckligt för att behandla PE och förbättra deras sexuella hälsa. Priligy kan tas med eller utan mat och måste tas med minst ett fullt glas vatten.