Köp Sildenafil? Läs all information i vår guide och se var du kan beställa sildenafil i Europa utan recept.

Sildenafil-beställning utan recept är inte längre svårt alls, få svar på alla dina frågor och beställning från pålitliga webbutiker i Europa.

Inget recept behövs i Europa

100% återbetalningsgaranti

Diskret förpackning & frakt

Gratis frakt från € 200

Köp Sildenafil utan recept

Att köpa Sildenafil utan recept är inte längre ett problem, det är bara viktigt att du väljer en leverantör som du kan lita på. För att göra det enkelt för dig har vi kartlagt erbjudandet från tre olika partners.

    • Titta till höger på skärmen för att se de mest valda produkterna direkt, på din telefon måste du bara bläddra igenom eller klicka på knappen för att se intervallet.

Se billiga Sildenafil från säkra leverantörer i Europa

Generiskt märke med 10 – 50 mg piller

Generiskt märke med 10 – 2,5 mg piller

Förpacka med 10 mjuka flikar på 50 mg

Förpackning med 10 – 100 mg piller

7 påsar med 100 mg oral gel

Generiskt märke med 10 piller på 120 mg

Förpacka med 10 mjuka flikar på 20 mg

Förpacka med 4 – 20 mg tabletter

Vanliga frågor om Sildenafil

Vad är sildenafil?

När vi pratar om Sildenafil, pratar vi om en blodkärlsborttagare. Dessa läkemedel tillhör gruppen fosfodiesteras-typ 5-hämmare. Kallas också PDE5-hämmare. Genom att använda Sildenafil främjar du bildandet av cykliskt guanosinmonofosfat eller cGMP.

 

När uppfanns sildenafil exakt?

Sildenafil, den aktiva ingrediensen i Viagra , utvecklades ursprungligen på 1980-talet som en behandling av angina. Under testningen upptäckte Pfizer att läkemedlet var mer effektivt för att behandla erektil dysfunktion än angina och beslutade att släppa ut det på marknaden för detta ändamål.

 

Hur länge stannar sildenafil i ditt system?

Effekterna av sildenafil varar vanligtvis i tre till fyra timmar, varefter medicinen inte längre är effektiv för att förhindra erektil dysfunktion. Om du tar sildenafil på en ganska tom mage och inte äter en stor måltid efter användning tar det vanligtvis fem till sex timmar innan det kommer ut ur ditt system.

 

Vad sägs om biverkningar av sildenafil?

Varje fördel har vanligtvis en nackdel och det är också fallet med sildenafilcitrat. Låt en sak vara tydlig, fördelarna uppväger nackdelarna men det finns biverkningar av sildenafilcitrat. Till exempel kan du få huvudvärk och det är möjligt att du rodnar snabbare.

 

Vilka är kontraindikationerna av sildenafil?

Läkemedel som interagerar med sildenafil kan minska effekten, påverka hur länge det fungerar, öka biverkningarna eller ha mindre effekt när det tas med sildenafil. En interaktion mellan två mediciner betyder inte alltid att du måste sluta ta en av medicinerna; dock ibland.

    Finns det också naturliga kosttillskott med sildenafil?

    Det finns många kosttillskott på marknaden som påstår sig erbjuda liknande resultat som sildenafil och andra FDA-godkända läkemedel för erektil dysfunktion. Även om många fritt tillgängliga kosttillskott lovar liknande resultat som sildenafil, finns det få pålitliga alternativ för att förhindra ED. Dessa kosttillskott innehåller vanligtvis ingredienser som ”kåt getgräs” (faktiskt epimedium) som påstår sig stimulera testosteron och förbättra erektioner.